رد کردن پیوندها
خرگوش مینیاتوری

معرفی ۹ خرگوش مینیاتوری خانگی | خرگوش فنجانی مناسب آپارتمان

خرگوش مینیاتوری که به آن کوتوله هم گفته می‌شود، نوعی خرگوش با اندازه کوچک است که به‌عنوان حیوان خانگی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این خرگوش‌ها اغلب دارای وزن بین ۱ تا ۲ کیلوگرم و دسته‌های گوناگون رنگی و الگوهای پوستی هستند. خرگوش‌های مینیاتوری برای شخصیت‌های دوستانه و مهربانشان مشهور هستند و نیاز به مکان‌های مناسب برای فعالیت و حرکت دارند. در این مقاله از پتسی، ۹ نژاد خرگوش مینیاتوری را معرفی می‌کنیم. پس، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

۱) خرگوش هوت گوت شکلاتی

هوت گوت شکلاتی یک نژاد خرگوش مینیاتوری خانگی جذاب با ظاهری جالب و ویژگی‌های خاص است. این نژاد به دلیل رنگ غالب بدنشان که به شدت به شکلات نزدیک است، مشهور هستند. پوشش موی آن‌ها نرم و کوتاه بوده و معمولاً رنگ‌بندی‌های متنوعی ازجمله قهوه‌ای تیره، شکلاتی و مشکی دارد. رفتار این خرگوش معمولاً دوستانه و مهربان است. آن‌ها اغلب با کودکان و حیوانات خانگی دیگر سازگاری دارند.

این خرگوش‌ها به فعالیت‌های فیزیکی نیاز دارند و از بازی و کاوش لذت می‌برند. غذای خرگوش مینیاتوری هوت گوت شکلاتی، شامل علوفه تازه، سبزیجات و پلت خشک معتبر است. بیماری‌های شایع در نژاد هوت گوت شامل  مشکلات پوستی مانند ایپیزوتیکلیت، انگل‌ها و مشکلات دندانی است. برای حفظ سلامتی او، به بازدیدهای دوره‌ای دام‌پزشک نیاز دارید و باید به دنبال نشانه‌های هر گونه بیماری باشید.

۲) خرگوش نپولیتن هلندی

 نپولیتن هلندی، یک نژاد خرگوش خانگی کوچک و زیبا است. این خرگوش مینیاتوری ظاهری جالب و ویژگی‌های خاصی دارد. سر و بدن کوچک و دست و پاهای پهنی که دارد، چهره بانمکی به آن‌ها بخشیده است. پوست آن‌ها معمولاً نرم و براق بوده و دارای الگوهای رنگی متنوعی ازجمله سفید، مشکی و خاکستری است.

رفتارهای خرگوش نپولیتن هلندی دوستانه و مهربان است. آن‌ها با کودکان و افراد دیگر اجتماعی هستند و اغلب به‌عنوان حیوانات خانگی دوستانه شناخته می‌شوند. این خرگوش‌ها به بازی و فعالیت‌های فیزیکی علاقه دارند و نیاز به فضای کافی برای حرکت دارند. نیازهای تغذیه‌ای آن‌ها شامل علوفه تازه، سبزیجات و پلت خشک باکیفیت است.

پیشنهاد مطالعه:
اسهال خرگوش | معرفی مهم‌ترین دلایل آن + راه های درمان

بیماری‌های شایع در این نژاد شامل مشکلات پوستی مانند گره‌ و ریزش مو و انگل‌های خارجی می‌شود. برای حفظ سلامتی، نیاز به مراقبت‌های پوستی دوره‌ای و بازدیدهای منظم از دامپزشک دارند و به دنبال نشانه‌های هر گونه بیماری باید باشید.(مقاله مرتبط: ریزش موی خرگوش)

۳) خرگوش پلندر چکی

تصویر خرگوش مینیاتوری

نژاد پلندر چکی یک نژاد خرگوش مینیاتوری منحصربه‌فرد و جذاب است. آن‌ها ظاهری ویژه دارند و دارای بدن کوچکی با سر و دسته‌های پاهای نسبتاً بلند و گوش‌های بزرگ و مخروطی هستند. پوست آن‌ها معمولاً نرم و نازک بوده و رنگی متنوعی ازجمله سفید، مشکی، قهوه‌ای و خاکستری دارند. رفتارهای خرگوش پلندر چکی معمولاً اجتماعی و دوستانه است.

آن‌ها با کودکان و حیوانات خانگی دیگر سازگاری دارند و می‌توانید چندین موجود دوست‌داشتنی را کنار یکدیگر نگهداری کنید. نیازهای تغذیه‌ای شامل علوفه تازه، سبزیجات و پلت خشک با کیفیت است. رژیم غذایی باید با توجه به ویتامین‌ها و مواد مغذی مناسب برای سلامتی آن‌ها تنظیم شود. بیماری‌های شایع در این نژاد شامل بیماری‌های پوستی و عفونت‌های چشمی است. البته که برای حفظ سلامت این خرگوش مینیاتوری خانگی زیبا باید، به طور منظم تحت نظر دام‌پزشک باشید.

۴) خرگوش ژاپنی هارلکوین

خرگوش ژاپنی هارلکوین، یک نژاد خرگوش خانگی خوش‌رنگ و جذاب است. موی آن‌ها بلند و نرم است و به رنگ‌های سفید و مشکی دیده می‌شود. رفتارهای خرگوش مینیاتوری ژاپنی هارلکوین معمولاً شیطنت‌آمیز و دوست‌داشتنی است. این نژاد برای حفظ سلامتی به تحرک و فعالیت کافی نیاز دارد. غذای این خرگوش مینیاتوری شامل علوفه تازه، سبزیجات و پلت خشک مناسب است. بیماری‌های شایع در این نژاد شامل بیماری‌های پوستی و انواع انگل‌های خارجی است.

۵) خرگوش ژرمن آنگورا

خرگوش ژرمن آنگورا، نوعی از خرگوش‌های آنگورا است که به خاطر موی فوق‌العاده بلند و زیبایش شناخته می‌شود. موی آن‌ها بلند و ظریف بوده و به طراحی‌ها و رنگ‌های مختلفی ازجمله سفید، مشکی، خاکستری و زیتونی درآمده است. سر این خرگوش مینیاتوری کوچک و گوش‌های آن بزرگ و عمودی است. این نژاد جنب و جوش بالایی دارد و بهتر است حین گردش از قلاده خرگوش استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه:
آموزش نگهداری از مار ذرت در ۷ مرحله| بررسی ظاهر + تغذیه

تغذیه آن‌ها باید غنی از فیبر باشد و شامل علوفه تازه، سبزیجات و خرما باشد. باید موی آن‌ها را به طور منظم شانه کنید تا  از تشکیل گره‌های پشم جلوگیری کنید. بیماری‌های خرگوش ژرمن آنگورا ممکن است شامل مشکلات پوستی و تنفسی باشد. به‌عنوان نمونه، گره‌های مو، پیروماتوز و آستما از بیماری‌های شایع در این نژاد هستند.

۶) خرگوش هارلکوین

عکس خرگوش مینیاتوری

خرگوش هارلکوین، یک نژاد خرگوش خانگی با ظاهری بسیار زیبا و ویژگی‌های جذاب است. این خرگوش‌ها دارای الگوهای رنگی منحصربه‌فردی بر روی بدنشان هستند که به‌صورت خطوط متناوب سیاه و سفید در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند. این الگوها باعث می‌شود خرگوش مینیاتوری هارلکوین‌ بسیار جذاب به نظر بیاید. هارلکوین‌ها معمولاً  اجتماعی هستند و اغلب به  فضای کافی برای حرکت و بازی نیاز دارند.

نیازهای تغذیه‌ای این خرگوش مینیاتوری شامل علوفه تازه، سبزیجات و خرما است. باید رژیم غذایی غنی از فیبر و ویتامین‌ها برای آن‌ها فراهم کنید. همچنین مراقب باشید تا آن‌ها به‌اندازه کافی آب بنوشند. بیماری‌های معمول در هارلکوین‌ها شامل بیماری‌های پوستی مانند گره‌های مو و آسیب‌های چشمی است. برای حفظ سلامت آن‌ها بهتر است معاینات دوره‌ای و توجه به زبان بدن خرگوش را جدی بگیرید.

۷) خرگوش لایوت پلندر

خرگوش لایوت پلندر دارای بدنی ورزیده با وزن متوسط ​​و چشمان بزرگ هستند. گوش‌های آن‌ها بلند و مخروطی شکل بوده و معمولاً از سرشان بیرون زده است. پوست این خرگوش مینیاتوری سفید، مشکی، قهوه‌ای و خاکستری است. این خرگوش‌ها معمولاً فعال و بازیگوش هستند. آن‌ها نیاز به فضایی بزرگ دارند تا بتوانند در آن بدوند. آن‌ها بهترین عملکرد را در گروه‌های کوچک نشان می‌دهند.

باید مراقب باشید که دستورات تغذیه مناسب و تنوعی را رعایت کنید. خرگوش‌های لایوت پلندر در معرض بیماری‌های مختلفی قرار می‌گیرند، ازجمله بیماری‌های پوستی، انگلی‌ها و بیماری‌های ریوی. برای حفظ سلامتی آن‌ها، باید به منظمی دستورات واکسیناسیون و مراقبت‌های پزشکی را دنبال کنید.

پیشنهاد مطالعه:
شرایط نگهداری لاما | تغذیه + نقش لاما در درمان کرونا + قیمت

۸) خرگوش لایوت هلندی

خرگوش لایوت هلندی یک نژاد محبوب خرگوش‌های کوتوله است. این خرگوش‌ها دارای جثه کوچک با گوش‌های بزرگ و عمودی و چشم‌های بزرگ هستند. لایوت هلندی اغلب دارای الگوهای رنگی متنوع هستند. لایوت هلندی معمولاً به انسان‌ها اعتماد دارد و علاقه دارند با آن‌ها تعامل داشته باشند. این خرگوش‌ها هوشمند هستند و می‌توانند دستورات ساده را یاد بگیرند.

تغذیه اصولی خرگوش لایوت هلندی شامل خوراکی‌های تجاری با کیفیت بالا است. از میوه‌ها، سبزیجات، یونجه و خوراکی‌های خشک مناسب برای دندان خرگوش هم می‌توان استفاده کرد. همچنین، ورود بیماری‌های خرگوش معمولاً به عفونت‌های پوستی و مشکلات دندانی برمی‌گردد. بنابراین، نیاز به مراقبت دندانی منظم و ارائه پیشگیری‌های پزشکی مانند واکسیناسیون دارند.

۹) خرگوش هلندی دورف

خرگوش مینیاتوری

هلندی دورف یک نژاد معروف از دسته خرگوش‌ مینیاتوری است. این نژاد با گوش‌های کوتاه و کوچک و چشمان بزرگ ظاهری جذاب دارد. تغذیه اصولی خرگوش مینیاتوری هلندی دورف شامل خوراکی‌های تجاری با کیفیت بالا است. همچنین،  پیشگیری‌ از بیماری‌ها به وسیله انجام واکسیناسیون امکان‌پذیر است. بیماری‌های رایج این خرگوش مینیاتوری شامل مشکلات پوستی و دندانی می‌شود.

نتیجه‌گیری

خرگوش مینیاتوری دسته‌ای از حیوانات خانگی است که به دلیل ژن‌های خاص دچار وزن کم و کوتولگی هستند. این خرگوش‌ها به دلیل کوچک بودن، طرفداران زیادی دارند و افرادی زیادی مایل به نگهداری از آن‌ها هستند. این خرگوش‌های دوست‌داشتنی اکثرا دارای وزن کمی هستند و از ویژگی‌های اخلاقی نسبتا مشابهی برخوردارند. در این مقاله چند نژاد خرگوش کوتوله را بررسی و ویژگی‌های آن‌ها را معرفی کردیم.

سوالات متداول

  1. خرگوش مینیاتوری یا کوتوله از چه نژادی است؟
    خرگوش مینیاتوری می‌تواند شامل نژادهای مختلفی باشد و یک نژاد خاص ندارد.
  2. وزن خرگوش‌های مینیاتوری چند گرم است؟
    خرگوش‌های کوتوله بین ۹۰۰ تا ۱۸۰۰ گرم وزن دارند.
  3. چند نژاد معروف خرگوش مینیاتوری را معرفی کنید.
    خرگوش هلندی دورف، آنگورا و هارلکوین جز دسته مینیاتوری هستند.

پیام بگذارید